​Vi udfører alle former for malerarbejde udvendig og indvendig for både private, erhverv og boligforeninger.

Vi arbejder både i fag- og hovedentrepriser, og giver gerne et uforpligtende bud på løsningen af opgaverne.

 

Malerarbejde i alle afskygninger

 

Hos Maler-Svend ApS sætter vi pris på at kunne tilbyde fleksible løsninger inden for malerarbejde i Køge, Stevns og resten af Sjælland. Derfor kan du forvente en bred erhvervskompetence. Vi varetager maler- og beklædningsarbejde, både indendørs og udenfor. Vi er vant til at samarbejde med andre håndværkere, og vi kan med vores størrelse give en glimrende service, der passer dine behov.

 

Vi hjælper bl.a. med

 

  • Traditionelt malerarbejde til private, erhverv og boligforeninger.
  • Hedevandsrensning og facadearbejde
  • Tapet og vægbeklædning.
  • Unikt maleriarbejde til f.eks. børneværelser.

 

Fagkundskab og erfaring med malerarbejder

 

Vi bestræber os på altid at kunne tilbyde dig det bedste malerarbejde. Derfor kan vi med vores mange års erfaring og høje kvalitetsstandarder garantere dig en service, der fører dine malerdrømme ud i livet. Vi kan sammen udarbejde en plan for dit malerprojekt, og du vil selvfølgelig få råd og vejledninger til, hvordan du opnår det bedste resultat under hele forløbet.

 

Har du brug for en hånd?

 

Vi er altid glade for at give dig et uforpligtende tilbud, uanset om det er til erhverv eller privat, nybyg eller renovering. Du kan kontakte os på telefon 56 65 78 32 eller på email info@maler-svend.dk. Vi har hjemme i Køge, men servicerer også kunder i Stevns og resten af Sjælland.

 

Venlig hilsen